• Zaadlozing vertragende spray

  • Voorkom vroegtijdig klaarkomen

  • Krijg controle over je ejaculatie

  • Kom tegelijk klaar met je partner

Vaak komen mannen sneller klaar dan zij eigenlijk zouden willen. Door het uitstellen van het orgasme dragen mannen bij aan betere seks voor beiden. Black Stone Spray verdooft tijdelijk de gevoeligste plekken van de penis. U komt minder snel tot een hoogtepunt en geniet dus langer van seks. Dankzij Black Stone Spray komt u nu samen klaar na eerst een lange vrijpartij!

Blackstone Spray verpakking met uitleg
Stelletje houdt het langer vol met Blackstone Spray

Verdovend effect

Black Stone Spray werkt door een combinatie van een drietal speciaal bereide kruidenextracten, te weten: Hypericum Perforatum, Avena sativa en Mentha Piperita extract. Mentha Piperita is een soort kristalachtige vorm van alcohol die specifiek voorkomt in mint olie. Het heeft een verkwikkende geur en werkt verdovend in concentraties onder de 1 %, zoals deze in Black Stone Spray voorkomt.

Mannen die hun orgasme kunnen uitstellen, dragen bij aan een beter seksleven van hun partner. Als een vrouw weet dat haar partner zijn ejaculatie kan uitstellen, zal zij zich meer op haar gemak voelen en ontspannen zijn. De seks wordt voor beiden veel bevredigender. Vergeet minder sexy manieren als de knijptechniek en de startstopmethode. Het klaarkomen uitstellen met behulp van deze oefeningen duurt lang voordat men dit onder de knie heeft. Met Black Stone Spray is toepassen geen kunst. Eenvoudig sprayen en klaar!

bestellen

Ja, Ik wil Black Stone Spray bestellen en mijn orgasme vertragen voor langere seks.

Veilig betalen, Discrete verpakking, Beveiligde bezorging